Siirry pääsisältöön

Kesä kuulumisia


Taas on paljon ehtinyt kirjoitusten välissä tapahtumaan.

Roopekin pyörähti Karjaan KV näyttelyssä heinäkuun eka päivä. Sieltä tuli se haettu toinen serti. Nyt sit puuttuu enään yksi serti ja ne hiton käyttötulokset.Jäljen harjoittelu edistyy ja vaikein osa siinä onkin eri säissä toimiminen. Viime viikolla oli kouluttajan kera treenit ja kas kummaa eikö juuri sinä päivänä tullut kaatamalla vettä taivaalta. Koiraa ei olisi voinut kiinnostaa sit pätkänvertaa siinä säässä työskentely. Kaks metriä jäljestystä ja 90 astetta pois jäljeltä. Sinnikkään etenemisen jälkeen vihdoin ja viimein pääsimme jäljen loppuun ja äkkiä pois pellolta (Roope  varmaan 20 kertaa jäljen aikana ilmoitti et nyt riitti, mut aina lähti uudelleen jäljestämään, kun ei päässyt jäljeltä pois).

Kaukkari pojat ne ei mitään ihmeempiä ole saaneet aikaiseksi. Pellolla ja metsissä kirmaillaan, pupujusseja komennellaan kun ne pellolla pomppivat. Tsäkurkin varmaan pääsee toko treeneihin mukaan näin heinäkuussa, kun on vaan pieni treeni porukka koossa. Pientä siedätyshoitoa toisia koiria kohtaan.

Bobikin käytettiin jalkalääkärillä, kun toista takajalkaan aina välillä ontuu. Pelkällä palpaatiolla saatiin selville et jalassa on etummainen ristiside vaurioitunut ja löystynyt, jonka takia nivel pääsee tekemään virheliikettä, josta taas on seurauksena nivelkierukan  paikoiltaan luiskahdus ja tästä myös johtuu jalasta kuuluva pauke. Leikkaushoito olisi ainut hoito, mutta sitä ei tehdä. Painon pudotuskin kuulemma auttaisi, mutta lääkärikin totesi et mitä nyt vanhaa koiraa alkaa kiusaamaan dieeteillä, kunhan ei vaan pääse lisää lihoamaan. Samoilla lääkkeillä jatkamme ja aina kun jalka on kipeämpi niin voidaan ottaa carthroven piikkikuuri. Lonkat samalla väänneltiin ja niissä kuulemma ei ole mitään vikaa vaan priima kunnossa ovat.
Bobi sai kehuja kuinka hyvässä kunnossa hän on ikäisekseen ja sydänkin on kuulemma kuin nuorenkoiran.