Siirry pääsisältöön

Roope 5 vuotta


Meidän oma pieni juhannuspoika täyttää tänään 5 vuotta ja sitä juhlitaan mansikka-jäätelökakun kera.Saas nähdä tuleeko tuonne luiseen kalloon yhtään lisää järkeä, kun vuosia tulee lisää. On Roope sentään vuosien varrella hieman aikuistunut, vaikkei sitä aina huomaakaan.Ei ikinä uskoisi kuinka pieni tuollainen pitkäkinttu on voinut olla. Bobi kun ei ole mikään kovin iso belgi ja silti Roope on noin pieni sen rinnalla parin kuukauden iässä.

Roopesta on aikomus tehdä kisa koira. Tai siis ainakin aikomus. Suunnitelmissa on, että saataisiin jäljeltä edes mva:han oikeuttavat tulokset niin ja tietenkin ne kaksi sertiä vielä näyttely puolelta. Tässä tavoitteessa on ihan kivasti edistytty tämän kevään ja kesän aikana ja ensi vuonna ruvetaan jo suunnittelemaan mitä tehdään ja minne mennään (tai siis kaikki riippuu koiran oppivuudesta ja ohjaajan viitseliäisyydestä).
Tavoitteena olisi ettei ihan veteraaneina metsästettäisiin tavoitteitamme vaan silloin voitaisiin ottaa hieman rennommin harrastellen oman ja koiran mielen virkeydeksi jälkeä ym. ja näyttelyitä. Ties missä kentillä meidätkin vielä näkee, kun oikein vauhtiin päästään.

Mutta nyt tämä klaani jatkaa nauttimista juhannuksesta ja grilli ruuasta ja uusista perunoista.