Siirry pääsisältöön

Iwan pääsi tositoimiin

Iwan sai eilen tehdä sitä mihin se on luotukin eli vartioida ja puolustaa omaa laumaa.

Marko oli eilen Iwanin kanssa liikenteessä ja pahaa aavistamattomana Marko oli noussut parkkipaikalla autosta ulos.
Joltain mieheltä oli päässyt Saksanpaimenkoira karkuun ja se oli ottanut kohteekseen Markon. Siinä vaiheessa kun Marko tuli autosta ulos se vasta tajusi et sitä kohden tulee sakemanni hampaat irvessä, tosin Iwan oli reaktioissaan nopeampi ja syöksyi kuskinpenkin yli autosta ulos ennen kuin Marko ehti tajuamaan.
Iwan oli ottanut Sakemannia niskasta kiinni ja heittänyt maahan. Heti oli irrottanut otteensa, mutta oli laittanut kunkunlailla tassunsa sakemannin päälle ja murissut sille. Sakemanni oli maassa Iwanin alla  kuin märkärätti ja Marko oli ehtinyt ajattelemaan kaikkein pahimmat vaihtoehdot. Tilanne laukesi välittömästi, kun Sakemannin omistaja tuli paikalle ja otti koiransa kiinni. Marko ei viitsinyt ottaa Iwanin ennen sitä kiinni, kun omistaja on paikalla, jos koira olisi uudelleen yrittänyt päälle.

Koiraan ei tullut ainakaan ulkoisesti muuta kuin vähän haavoja niskaan joista tihkui veri. Ja omistajakin oli todennut et ihan oikein koiralle, mitä aina rähisee toisille jos vaikka olisi nyt oppinut. Toivottavasti sakemanni oppi, joskus meillä voi olla Tsäkur mukana ja se ei ole yhtä ymmärtäväinen Sakemanneja kohtaan.