Siirry pääsisältöön

Terveystietoja

Bobi kävi jälleen tiistaina hakemassa piikin niskaansa. Samalla oli puhetta Bobin ruokinnasta ja nyt Bobi saakin vain ja ainoastaan 2dl ruokaa päivässä. Tuntuu et vaikka kuinka vähentää ruokaa niin silti se vaan on tanakassa kunnossa.

Iwankin pääsi lääkärillä käymään, tosin viime viikon maanantaina jo. Herralle otettiin rokotukset, jos mennään sellaisiin paikkoihin joissa on kennelliiton rokotusmääräykset voimassa niin ei jää rokotuksista sitten uupumaan. Samalla käynnillä herralla laitettiin siru niskaan, jos vaikka se joskus pääsisi karkuun tai jos lähdetään vaikka ulkomaille.

Roope taasen kävi eilen silmäpeilauksesta ja sieltä sitten ei enään niin hyviä uutisia tullutkaan. Diagnoosina oli Hc eli harmaakaihi. Astetta ei nyt vielä tiedetä varmaksi, kun ei peilannut lääkäri ollut ihan varma minkä asteiseksi se olisi sen arvioinut, kun kaavake oli muuttunut ja ne eivät olleet vielä saaneet sen täyttökoulutusta. No ei kaihi ollut paha, kohtalaiseksi merkitsi, mutta sanoi että ihan hyvin voisi olla lieväkin.
Nyt sit odotellaan mitä Lohen työryhmä saa selville belgien harmaakaihista. Onko periytyvää ja jos on niin miten on.
Roopen kanssa on nyt vakavasti suunnitelmissa aloittaa jälki treenit ja samalla tottelevaisuutta tuolle hulivilille. Tavoitteena on jossain vaiheessa saada ukosta MVA. Saa nähdä kuinka kauan menee et saadaan tulosta aikaan, jos saadaan. Saloon ollaan nyt ensimmäiseksi menossa sertejä pyydystämään.