Siirry pääsisältöön

Uusi vuosi, Uudet kujeet

Taas se vuosi vaihtui. Raketeista ei ollut suuremmin haittaa. Bobi ja Roope ovat vanhoja konkereita, eivätkä välittäneet vaikka aina välillä kuulosti siltä kuin 3 maailmansota olis alkanut. Iwan ja Tsäkur puolestaan reagoivat raketteihin, mutta eivät pelkää niitä. Melkein koko yön saatiin kuunnella kun annettiin ilmoitus haukkuja kilpaa rakettien kanssa.

Tsäkur se on hyvin sopeutunut uuteen kotiinsa. Tarhassa vahditaan ja annetaan vieraille lähdöt, mutta kun herra otetaan ulos tutustumaan niin sitten ei sano mitään. Lihaakin on tullut luiden ympärille ja jos samaa vauhtia jatkaa lihoamistaan niin joutuu kohta ruveta katsomaan kuinka paljon sitä ruokaa oikein antaa.

Herratkin alkavat sietämään toisiaan, tosin tietyn välimatkan päästä niin että toinen on tarhassa ja toinen remmissä tarhan ulkopuolella. Tosin jos joku ylimääräinen tulisi pihaan niin silloin varmaan toimittaisiin tiiminä.


Sivujen uudistus...

Poikien sivutkin uudistuivat (kuten jo vähän vihjailin aikaisemmin). Sivujen uudistuksen kanssa tuli vaan mutkia matkaan. Sain sivut valmiiksi ja latasin ne nettiin, kaikki toimi ok. Kun menin ja avasin sivut Firefoxilla niin ei kaikki enään ollutkaan ok. Koodiin oli päässyt joku virhe jota en kyllä itsekään tänä päivänäkään tiedä. No eikun alusta lataamaan tiedostoja eestaas ja loppujen lopulta oli toimiva versio netissä.

Uudistuksen yhteydessä Tsäkur sai itseleen oman sivun ja galleriaan kuvia 
Kavereihin lisättiin yksi uusi Kaukkari.
Tapahtuikohan sivuilla vielä jotain muuta.... Gallerian kuvasivut aukeavat omiin ikkunoihin.

Vinkkinä.... Galleriaan pitäisi jossainvaiheessa tulla lisää Iwanin pentukuvia ja tietenkin Belgi herroista.