Siirry pääsisältöön

Kuvia galleriassa

Lisäilin poikien galleriaan kuvia.

Iwanista ja Tsäkurista loppiaisena otettuja kuvia ja Iwanin ja Tsäkurin tuttavuuden tekemisestä kuvia.

Vielä pitäisi tulla Bobista, Roopesta ja Iwanin pentu kuvia arkistojen kätköistä. Uusia kuviakin on jo taas paljon, mutta saa nähdä mitä niistä päätyy tänne netti maailmaan.

*****
Bobi ja Roope kävivät tämän viikon torstaina luovuttamassa verta Hannes Lohen tautigeenitutkimusta varten. Pohjimmainen syy miksi lähdimme lääkäriin oli Bobin jalka. Se on kun vanha nuortuu, mutta vanhan nivelet pysyy vanhoina niin sitten sattuu haavereita. Bobi innostui alkuviikosta juoksentelemaan lumipallojen perässä ja siinä tohinassa se teki äkkinäisen liikkeen ja oikea takajalka sattui. Lääkäri epäili venähdystä ja samalla otettiin samalla piikki kuuri uusiksi (onhan jo edellisestä kuurista yli puoli vuotta, viimeksi toukokuussa), ettei sit vasenjalka kipeytyi ja alkaisi reistaamaan.

Roopekin yllätti minut kun otettiin verikoe.. se osas olla sen aikaa paikallaan. Kun epäilin kuinka saadaan verikoe Roopelta niin hoitaja oli kysymässä laitetaanko varmuuden vuoksi kuonokoppa. Sen minä kyllä tiedän, jos Roopelle laitetaan kuonokoppa niin sit tulee yleinen tappelu. Paraskuono koppa on äipän kainalo.

*****
Mutta minä ja Tsäkur lähdetään haukkaamaan kirpeää pakkasilmaa, jos vaika Tsäkurin turkki alkaa kasvamaan, kun on ainakin hetken aikaa kovempia pakkasia täälläkin.