Siirry pääsisältöön

Kuulumisia

No eipä tänne ihmeempiä kyllä kuulu, mutta menossa ollaan edelleen mukana vaikkakin ei ole paljoa kuulunut nyt näin syksyn tullen. No ei nuo pojat kyllä ole mitään saneet aikaiseksikaan.

Tuossa syyskuun alussa käytiin vain pikaiseen pyörähtämässä Kennelterveillä Workaholicin, Sudenpesän ja Foolproofin järjestämä kennelien jälkeläisille tarkoitettulla leirillä ruostejärvellä. Tietenkin kaikki pojat pääsivät mukaan vaikkain Iwan erottui joukosta. Tai no oikeastaan ei kovin paljoa erottunut. Ainoita eroja oli lupat korvat, kippara häntä, pörröinen turkki ja yli rauhallinen, belgejä kun on harmaita ja Iwanilta löytyy musta maski. Moni siellä vitsailikin Iwanista et on se belgi mut sen korvat ei oo vielä noussut pystyyn. Ei me ainoita jättejä oltu löytyi sieltä yksi Irlanninsusikoirakin vaikkain leiri oli tarkoitettu tervuille ja muutamalle grokulle (tais meitin Bobi olla ainoita mustia).
Matka tuonne hieman arvelutti kun pieneen 3kopan golffiin tungetaan 3 30kg urosta. No matka sinne meni hyvin mutta paluu matka... Iwanin oli tarkoitus matkustaa takakontissa kun Bobi ja Roope olivat takapenkillä, mutta kun Roopen täytyy aina välillä renuta etupenkkien välissä niin Iwan päätti käyttää tilanteen hyväksi ja hyppäsi takapenkille. No onneksi ei tullut räninöitä, mutta Roopella oli kurjat oltavat, kun ainoastaan pepun sai takapenkille ja aina kun liikahti niin jommalta kummalta puolelta kuului örähdys.

Mutta eipä täällä tämän ihmeempiä, Iwan kasvaa ja venyy, Bobi harmaantuu ja Roope kai yrittää aikuistua.
Niin ja minä yritän saada uusia kuvia sivuille...