Siirry pääsisältöön

Raportointia


No niin nyt on sitten Porin ryhmänäyttely takana päin ja takataskussa Vara SERT. Herra oli PU3. Olisi kai tuo SERTikin tullut jollei herra olisi ruvennut kehässä rähisemään toiselle urokselle.
Tuomari piti Roopesta ja arvostelukin oli sen laatuinen, mutta siitä myöhemmin, kun ei lappua juuri nyt ole vieressä enkä kaikkea muista. No arvostelu ilmestyy jossain vaiheessa Roopen näyttelyitä sivulle.

Bobinki kanssa tuli tänään käytyä lääkärissä, kun herra teki viikonloppuna ruoka lakon ja jalka kipeytyi entisestään. No hoidoksi saatiin Carthroflex piikki kuuri jota käydään nyt sitten hakemassa kerran viikossa ainakin kuukauden ajan. Bobille myös määrättiin päivittäin annettavaksi rimadyliä pieni ylläpito annos, jotta kivut pysyisivät poissa. Ongelmahan on se jos jalka rasittuu liikaa niin se kipeytyy, no ei tämä mitään mutta Bobi jää vallan makaamaan kun jalka on kipeä ja siitäkös se lisää jäykistyy ja kipeytyy vielä enemmän.

Mutta ei täällä tämän ihmeempiä, mitä nyt lähdemmen jossain vaiheessa Komondor Tulen luokse luonteen kasvatukseen, siinä saa sitten rähistä ja samalla opetellaan kuinka ollaan vaikka toinen rähjäis ja senkun ottavat matsia jos sitä mieltä ovat on siinä aita välissä.

Seuraavaksi raportointia varmasti Piikkiön ryhmänäyttelyn jälkeen.. saas nähdä kuinka siellä käy kun on Belgialainen tuomari.