Siirry pääsisältöön

Näyttelyitä

Roope on nyt sit menossa Porin ja Piikkiön ryhmänäyttelyihin toukokuussa ja Forssaan pitäisi ilmoittautua. Saa nähdä mitä tulee, toivottavasti menisi hyvin ja tulisi hyvät arvostelut. Jännittä vaan et tongitaanko mittatikku esille, kun meidän pikku koljatti astelee kehään. Nähtäväksi jää napsahtaako korkeus maksimista, kun kotimittauksella (kirja selän päälle ja siitä mittanauha lattiaan) tuli 66-67 cm. Jos napsahtaa niin täytyy opettaa Roope kyykistämään huomaamattomasti, kun tikku laitetaan selkään.

Sivuillakin on nyt ollut hiljaiseloa, kun on ollut niin paljon kaikkea muuta ja olen koittanut samalla vääntää uutta kesäistä ulkoasua. No kai se siitä pikku hiljaa nyt kun loppujen lopulta sain kasaan mieleiseni sivupohjan. enään puuttuu materiaali jotta ne olisivat valmiit. No jossain vaiheessa ollaan siinä pisteessä että sivut menee vähäksi aikaa kiinni (todella pieneksi ajaksi) ja laitan terrierin tiedostot uutteen uskoon ja ajan sivu tiedostot terrierin muistiin.

Mutta uusia sivuja odotellessa voimme keskittyä siihen josko aurinko vilahtaisi vähän pilven raosta ja tämä loskakausi päättyisi. pojatkaan eivät tykkää kun on niin märkää ja tassut kastuu.