Siirry pääsisältöön

Tuli sitten torstaina käytyä Bobin kanssa lääkärissä. Hieman jännitti mitä tuleman pitää, kun se maha on niin reistaillut.

Ensiksi herra tutkittiin noin päälisin puolin ja sen jälkeen otettiin verikokeet, herra oli makuullaan koipi ojossa, kun lääkäri otti verta, Bobi ei viittisinyt turhia hötkyillä. No sitten ruvettiin miettimään röntgen kuvaamista. Pienen neuvottelun jälkeen päädyttiin lääkärin kanssa siihen tulokseen, että yritetään ottaa herrasta kuvat rauhoittamati ja jos ei onnistu niin sitten rauhoitetaan. Ja eikun röntgeniin.. liivit ja kilpirauhas suojat päälle ja herra pöydälle. Herra pötkötti kyljellään nätisti ja suu laitettiin kiinni kun huudettiin hep. Bobi ei ollut moksiskaan ja kun odotelttiin kuvan valmistumista niin herra otti huomion osoituksia vastaan röntgenpöydällä iloisesti hymyillen.

Kuvassa ei näkynyt mitään muuta kuin se että herra on ilma maha eli se kerää ilmaa suolistoon, kun herra stressaa ym. No sitten siirryttiin takaisin vastaanotto huoneeseen odottelemaan verikoe tuloksia. Bobi oli tässä vaiheessa valmis lähtemään kotiin lähenihän kello 11:sta ja ruoka aikaa. No verikokeissa ei paljastunut mitään, kaikki arvot oli täysin kohdillaan ei edes tulehdusarvot olleet koholla.

Diagnoosi oli että herra kerää ilmaa mahaan ja suolistoon, joka ärsyttää niitä ja josta on seurauksena se että maha menee sekaisin.

Hoidoksi meille annettiin inupekt fortee ja äkilliseen ripuliin canicuuria. Samalla otettiin viacutaa arthroflexin rinnalle niveliä varten.

No senhän tiesi kun herraa noin kiusattiin, että maha meni sekaisin. Päästiin samantien kokeilemaan uusia rohtoja, jotka todella auttavat. Tosin tuota canicuria ei annettu ihan niin paljoa kun olisi pitänyt. Ja nyt jo on havaittavissa että viacutan auttaa herran niveliin on tuo meno sen verran verkkaampaa nykyään kuin viikko sitten, niin ja tuon viacutan muistaakseni pitäisi myös ehkäistä tulehduksia nivelissä ja suolistossa.

Juniorille ei nyt mitään ihmeempiä kuulu, mitä nyt korvaansa on saanut ruven.. Tais tuossa aiemmin viikolla hieman kovasti itseään raapia ja tais hieman ikävästi osua kynsi korvaan. No tuo ei ole vakava pieni rupi korvanreunassa.

Niin ja ensiviikon tiistaina me menemme taasen Bobin kanssa lääkäriin, tosin menemme ottamaan herralle rokotukset ja selitämme omalle ell. saamamme hoidot ja diagnoosin.