Siirry pääsisältöön

No niin vanha herra on täyttänyt 11w ja taisi tuo ikääntyminen ottaa voimille kun oli kuin persauksiin ammuttu karhu synttäri päivän ja sen jälkeisen. No kyllä se mieli eilen vähän kirkastui kun sai sian sorkan synttäri lahjaksi.

Vanha herra näytti tiistaina olevansa vielä nuori herra. Peppuvillat heilahdellen tulla tepasteli sohvan viereen ja pomppas kuin tyhjää sohvalle pötköttämään. Mukamas koipi oli ollut tuntia aikaisemmin niin kipee ettei kävelemään pääse. Bobilla taitaa välillä olla esittämisen makua tuon koipensa kanssa, taitaa vaan huomiota kerjätä. No olihan Bobi juoni silloin kun eläinlääkärillä käytiin piikki kuuri ottamassa. Meillä oli aina tiistaina aika ja maanantaina koipi tuli niin kipeex ettei kävälemään meinannu päästä, no se viikko kun ei menty ottamaan piikkiä niin maanantaina koipi oli kipeä ja tiistaina sattui niin kamalasti ja keskiviikkoa mussutettiin ja koipi oli terve. Bobi oppi sen, kun koipi on kipeä niin pääsee autolla lääkäriin.. tässä kaikessa oli se pointtina että pääsi autolla. Meitin talossa ei kyllä tuora auto sanaa voi edes ajatella saatika sitten ääneen sanoa, kun pojat tunnistaa jo a u t o:sta mistä on kyse. Ja eikai meidän talossa asu mitenkään auto hulluja koiria.

Täytyy tuon Roopen kanssa ruveta opettelemaan kuinka kuuluu seistä kiltisti paikallaan ja katsoa söpösti tuomaria silmiin pää kallellaan, ja jos sitten kun tuo piha on sulanut jäästä niin ettei saa pelätä henkensä edestä kaatumista niin alkais herran kanssa harjoittelemaan juoksemista remmissä. No ainakin täytyy katsoa mitä sinne päähän on jäänyt muistiin, kun ollaan viimeksi kaksi vuotta sitten käyty näyttelyssä.

Mutta eipä tässä muuta tällä kertaa, me otetaan päivä torkut, että illalla jaksaa riehua.