Siirry pääsisältöön

Jos vaikka kirjoittelis välillä mitä meille belgianpainajaiskoirille kuuluu..

Mikäs tässä on pötköttää takkatulen äärellä, kun pihalla puhaltaa niin että mukana meinaa lähteä.. On ollut kurjaa ilmaa kun kaikki suli ja jääty ei voi edes pihalla leikkiä kun on niin liukasta..

Bobillakin kulkee nykyään hyvin, kun vaihdettiin hevosen niveljauheet pois ja otettiin tilalle arthroflex neste.. Jo rupes koipi toimimaan ja mieli virkistyi kummasti. Vanha herra saa välillä leikki hepuleita ja sohvallekin hypätään ihan leikiten.. No ei se jalka aina niin hyvässä kunnossa ole, mut siihen vaikuttaa ihan muut syyt... Naapurin dobberi käy aina aidalla räyhäämässä ja silloin Bobi tekee äkkinäisiä liikkeitä jotka saa koiven kipeex.. No onnex on kipulääkkeitä jos niin pahasti kipeytyy et tarvii antaa..

Saas nähä kummoinen kesästä tulee, kun on tarkoitus et ehtis muutamaan näyttelyyn Roopen kans.. Saas nähä saanko nolata itteni, meinaa jos kasvattaja ei tuu näyttelyihin niin mun tarvii viedä Roope ja siit ei meinaa tulla mitään, kun silloin Roopella ei ole mitään kiintopistettä kehän ulkopuolella.. No olis meillä tarkoitus et tänä kesänä reenata muutenkin.. Mennään tekemään jälkeä.. Maastotkin on jo valmiix mietitty.. No saas nähä mikä toteutuu ja mikä ei..