Siirry pääsisältöön

Akkujen latausta

Kiirettä on pitänyt, niin pelloilla kuin muuallakin. 

Saa nähdä saako kesällä katsella ketun poikien touhuja, kun kettu on melkein vakio kalustoa pellon päisteessä. Peurat ja kauriit käyvät päivittäin ruokailemassa ja välillä ovat parinkymmenen metrin päässä ulkorapusta puputtelemassa heiniä. Susikin on kylän liepeillä vieraillut, mutta meille asti ei ole eksynyt ja sillä kai nuo peurat ym. nurkissa hengaileekin, kun meidän aukee tuntuu olevan susi vapaa alue.
Pojat ovat nauttineet aurinkoisista päivistä. Kassu kiipeää kaiken päälle mihin hiemankin tassu mahtuu ja Iwan nuuraa kiven kolot, joihin kuonon saa tungettua.

Jottei stressi pääse yllätämään kaiken kiireen keskellä, niin pitää välillä lenkillä ottaa rennosti.
Kolmen H:oon kolpaa ja Jelena tätiä ollaa muistettu käydä moikkaamassa. Heikillä se on kevät hepulit menossa ja leluhiiri saa kyytiä. Kassun bravuuri on käydä heinäkasassa piehtaroimassa koristeet turkkiin.


Koirakerho Tassujen mätsärissä käytiin talkoilemassa ja kilpailemassa.
Tyhjin tassuin ei kotiin tarvinnut tulla, kun palkintoa oli jos jonkinlaista. Ihan ensimmäiseksi Kassu nappasi isojen aikuisten punaisten kolmos sijan. Lopuksi vielä käytiin hieman makkaraasyömässä ja nopeusjuoksemassa. Makkaransyönti ja kiihdytys kisassa napattiin kummassakin kakkossija.


Tassujen vuosikokouksessa Kassu palkittiin C.I.B. arvon saavuttamisesta vuonna 2016 ja Kassu on myös Koirakerho Tassujen vuoden 2016 näyttelykoira.


Tassut alkaa jo pikkuhiljaa syyhyämään kisa aareenoille ja kalenterit ovatkin olleet levällään, jotta mihin kaikkialle sitä suunnistaisi kevään ja kesän aikana.