Siirry pääsisältöön

Kassulla riittää tohinaa ja vieraita.

Elokuun lopulla saimme Kassun kanssa iloisen viestin. Olimme voittaneet HauHaun tuotesetin. Näistä kyllä riittää Impulle myös järsittävää.


Viikko sitten sunnuntaina suuntasimme Mellilään mätsäriin.
Alta voi tulkita Kassun mielipiteen harjaamisesta... mieluummin hän olisi leikkinyt Lennun tai Tiibetinmastiffi pentujen Kultsun ja Mian kanssa.

 
Lennu
Lopputuloksena meillä oli isojen koirien punaisten kakkonen ja hyvä näin.... nimittäin kovin pitkälle ei ennätetty mätsäri paikalta, kun taivaalta satoi jo ensimmäiset sade pisarat.Tiistaina koitti Sulolle ennen aikainen joulu. Bongasin kissanlelu tarjouksen ja pitihän sitä heti sopivan raon ilmestyessä rientää ostamaan Sulolle leluja. 


Sulo ei meinannut tietää mitenpäin olisi ollut uusien hienojen lelujensa kanssa. Niitä rettuutettiin, heitettiin, paijattiin ja purtiin. Nyt on taas useampi lelu mitä hukata talon syövereihin.
 Jottei viikko olisi liian seesteinen, niin keskiviikkona meitä saapui ilahduttamaan Terhi ja Kide (W. Cladina). Kassu oli täysin vakuuttunut, et Kidellä on edelleen juoksut, kun sillä oli viime kerrallakin.


Kide ilmoitti... - Tää on mun puoli ojasta. Pysy sää vaan toisella puolella!!!Kassu kyykky istunnassa.Perjantaina käytiin jälleen Jellua tervehtimässä ja siinä sivussa Kolmen Hoo:n koplaa.

Lauantaina lähdettiin helppoon puolukan poimintaan, kun sai poimia puolukka rasian vain mukaansa.
Vanhat herrat Ykä ja Harpo olivat ottamassa vastaan, kun saavuimme puolukan poimintaan. Harpon mielestä pikku pörrö oli lunkki kaveri, mutta Ykä päätti ilmoittaa kenen tontilla ja kenen luvalla liikutaan. Hyvin herrat tulivat toimeen, kun Kassu osasi olla koiriksi. Yritti Kassu sentään hieman Ykää leikkimään, mutta Ykä ei lämmennyt.... katseli vain harmaata pomppivaa karvapalloa ihmeissään.


Sunnuntai aamuna saatiin vieraita kotomaisemiin, kun Kristiina ja Elmo (W. Elymus) saapuivat kyläilemään. Kassu ei ihan tahtonut ymmärtää miksi Elmo aina lyö maihin, kun hän lähestyy. Alku jäykistelyn jälkeen Elmokin alkoi rentoutumaan ja intoitui jopa haastamaan Kassua leikkiin.
Lenkin ja kahvien jälkeen olikin hyvä hetki siistiä Elmon tassut ja turkki roskista.
Kiitos vielä kerran Kristiina ihanista tuliaisista.


Jos mennyt viikko on ollut vauhdikas, niin alkaa jo valmiiksi kauhistuttaan tuleva, kun miettii mitä kaikkea on tulossa.