Siirry pääsisältöön

Taasen mätsäriä...

Tulipa jälleen kerran käytyä mätsärissä. Tällä kertaa nokka käännettiin kohti Ypäjää ja tietenkin Kosken kautta koukaten.

Tuomari ei paljoa perustellut miksi antoi sinistä ja punaista. Kokoomassa sentään ykkösen ja kakkosen jakaessa sen verran sanoi, et ykkönen seisoa paremmin.
Tämän päivän tulos sinisten kakkonen.


Kassulla oli joku ihmeen keulii keulii vaihde päällä ja kaiken kukkuraksi taisi joku juoksuinen narttukin vierestä pyörähtää, kun pikkumiehen pää heitti volttia yks kaks. 
Kun sinisten kokoomassa seistiin niin Kassua tahtoi ennemmän kiinnostaa palkintoja asetteleva täti puolen metrin päässä kuin broileripyörykkä
Joten tämän kaiken porsastelu käytöksen jälkeen täytyy olla ihan tyyväinen, et ylipäätään pärjättiin.


Palkinnoiksi saatiin ruusuke, pokaali, mini narulelu, kiitosmakupaloja, puruluu ja valjaat jotka lahjoitimme matka seuralaisemme Donille, joka oli hienosti pentujen sinisten neljäs. Donihan on hieman iso mitteli, mutta saamamme valjaat olivat hänelle juuri sopivat, joten en edes harkinnut änkeä niitä Kassun päälle.

No tällä viikolla ei sitten paljon muuta olla tehtykkään, kun aksakin oli tauolla tämän viikon ja muuten sit onkin melkein satanut. Eilen sentään kävin poikien kanssa yhteislenkillä ja hyvinhän ne osas rintarinnan kävellä, kunhan vaan ekaksi päästiin vauhtiin. Niin ja jotkut ilkeä mieliset pikkunilviäiset ovat kehdanneet nakertaa pikkumiehen palleja. Onneksi tuli huomattua, ettei vaan pääse tulehtumaan, kun seuraavaksi alkaa virallisten näyttelyiden turnee.