keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu riehumista

Alkuun muutama räpsy pihasta. Alkaa täälläkin sentään kukkaset tunkemaan maan yläpuolelle. 


 

Mutta itse asiaan eli niitä kuvia karvakavereista.
Pojat ovat saaneet viettää vappu päivää ulkosalla nauttien auringosta ja toisistaan.

Kato mikä mulla.

Aamusta Kassu kävi hieman jäljestämässä ja Imppu pääsi keräämään merkit pois. Hieman taisi tuuli tehdä tepposia (tai joku), kun kumpainenkin poika harhautui samassa kohdassa jälkeä. Tai sitten Imppu seurasi Kassun jälkiä.
Kaippa tuo Kassu osaa jäljestää, vaikka melkoista koohottamista on ja loppua kohden tahtoo hieman into laskea ja iskeä epävarmuus. Täytyy vaan nyt muistaa ettei tietoisesti, eikä vanhingossa vaikeuta jälkeä ettei into latistu vallan. No nyt saa Kassu viettää ainakin reilun viikon tauon jäljestyksestä. Kunhan nyt edes muutama jälki ennätettäisiin tekemään ennen seuraavaa jälkikurssi päivää. Niin mehän aloitimme  3 kerran jälkikurssin viime viikonloppuna. Kurssista taitaa olla enemmän hyötyä ohjaajalle kuin koiralle. Taas meinaa toistaa samoja virheitä kuin Roopenkin kanssa.

Mutta sitten niihin riehunta kuviin.Tuuppaan sua, kun et leiki.

Pusu veljelle.Lällälläääää....
Se toinen lentävä hollantilainen.Koita nyt sit ottaa poseerauskuvaa, kun joskun häntä on kuvassa.

Mun mökki... muilta pääsy kielletty.


3 kommenttia:

 1. Minä kun luulin, että Kassu on kessu, mutta sehän on ilmiselvä fretti...makeita kuvia taasen. Saan katsella monia kertoja näitä otoksia.

  VastaaPoista
 2. mistähän kennelistä/kasvattajalta olette kaukkarinne ostaneet? :3

  VastaaPoista
 3. Kaikki mikä ei netistä selviä, niin keskustelen niistä vain nimenomistavien henkilöiden kanssa. Koirieni alkuperän myös saa selville, kun vaan viitsi nähdä vaivaa.
  Ja tämä kaikki vain sen takia, että koiramaailma on raadollinen maailma, jossa ei sääliä tunneta. Joissakin asiossa on vaan parempi pitää suusupussa liian paskan niskaan satamisen takia.
  Anonyymi ei koskaan lupaan hyvää, sen minäkin olen oppinut, varsinkin näin internet aikakautena.

  VastaaPoista