Siirry pääsisältöön

Vuosi vaihtui ja kiireet lisääntyi...

...omistajalla nimittäin.

Uusi vuosi meni mallikkaasti. Kassu ei kummoisia tuumannut raketeista. Olimme uuden vuoden bileissä ja tietenkin Kassu pääsi mukaan, ettei tarvinnut jäädä kotiin yksin ihmettelemään rakettien pauketta. Ainoastaan hyvin lähellä pamahtavat raketit aiheuttivat "äkkiä sisälle" reaktion, mutta ikkunasta kuitenkin katselimme bileiden ilotulituksen.

Kassu sai bileissä oikein lapsi siedätystä, kun kymmenkunta nassikkaa pyöri ja hyöri ympärillä ja jopa välillä kierittiin Kassun kanssa lattiallakin ja Kassulla oli hauskaa.

Koulutus rintamalle kuuluu huonoa, kun ei meinaa keretä/ jaksaa aina kouluttaa + Kassu on aamu uninen tapaus. Aamut otetaan rennosti kölliessä jalkojen päällä/ milloin missäkin.

Näin meillä luetaan lehteä. Keittiön sohva on se talon suosituin paikka ja sen on myös Kassu tajunnut. Jos meinaa istahtaa, saatika kellahtaa pitkälleen, niin saa kilpaajuosta Kassun kanssa.


Eilen kävimme Marttilassa kyläilemässä ja samaan aikaan sattui olemaan kylässä PIKKUVÄKEÄ. Juuri kävelemään lähtenyt tytön tyllerö oli Kassun mielestä niin ihana. Kumpikin irvisti ja sutkutti räpylöillään. Kassu ei vain oikein tahtonut ymmärtää, että se tassuilla huitominen voi sattua toista.

Ollaan sitä sentään ennätetty hieman peuhaamaan hangessakin. Hämärä vaan tahtoo tulla niin aikaisin, eikä kyllä päivälläkään niin valoisaa ole, kun pilvessä on.

Ei aina niin helppoa saada Kassusta kuvia.


Väsynyt mutta tyytyväinen lenkkeilijä.