Siirry pääsisältöön

Mitäs tänne kuuluu....??


No eipä ihmeempiä. Päivitellään Suomen talvea, kun aina vaan on kuraista. Tosin koirat tai ainakin Tsäkur tuntuu tykkäävän asiasta, kun voi ottaa mutakylpyjä. Bobia ja Roopea ei nämä kurasäät innosta, kun tassut likaantuu. Iwan se alistuu vallitseviin sää oloihin käpertymällä pienelle kerälle.

Tsäkuria ei myöskään muutenkaan haittaa nämä lämpöiset säät, kun herra päätti tiputtaa pohjavillansa, eikä ole vielä uutta tullut tilalle. No eipähän tule ulkona kylmä, kun ei ole kovin kummoisia pakkasia.

Bobi menee köpöttelee vanhaan tapaansa ja ojentaa aina välillä Roopea. Niin ja se Roope... sitäkin tarvitsisi kouluttaa, mutta millä ajalla, kun niin pirun aikaisin tulee pimiää. No ehkä tarvitsee ruveta hyödyntämään kauppojen valaistuja parkkipaikkoja joissa on tilaa tehdä seuraamista ym. yleishyödyllistä pk-tottis osaamista. No onneksi tammikuussa alkaa ohjatut treenit niin voisi yrittää sellaista ihan pikkuista ryhdistäytymistä asian tiimoilta.

Eipä ole tullut tänne paljoa kirjoiteltua kuulumisia, mutta kun aika ei tahdo riittää ja sen hetken kun ehtii istahtamaan niin koirat vaatii sen itselleen. Koirakuvat-viikkohaasteeseenkin osallistuminen on jäänyt, mutta jos sit ens vuoden puolella ryhdistäysi, jos ja kun saisi joskus poikien sivuille uuden sivupohjan laitettua, joka on jo jonkin aikaa ollut valmiina, mutta loppu silaus ja kokoaminen on jäänyt uupumaan.

Mutta kaippa sitä täytyy taas jatkaa paikasta toiseen juoksemista, joten....

Hyvää Joulua kaikille!!!
Toivovat Bobi, Roope, Iwan, Tsäkur ja kaksi jalkainen