Siirry pääsisältöön

Ei ne pojat tule toimeen...

...Nimittäin kaukkari pojat. Tuli tuossa reilu viikko sitten kokeiltua tulisko ne keskenään toimeen. Juu tulivat ne 15 sekuntia ja sen jälkeen täyssota päällä. Siinä olikin erottelu, kun ruvetaan pyöreesti 50 ja 60 kilosta erottamaan toisistaan. Siinä meni useampi litra vettä ja sohva peite. Lopulta auttoi se et  läväytti ämpärin varpaille niin ote irtosi.
Pojat säästyivät vaurioilta, jos ei lasketa pieniä reikiä, joista ei edes tullut kuin tippa verta. Pahimmat vauriot sai Marko, joka sai maistaa miltä tuntuu, kun kaukkarin kulmahammas on sormessa. No tuo nyt oli omaa tyhmyyttään, kun meni sormensa etupäähän tunkemaan, mutta varmasti oppi kerrasta ja muistaa seuraavalla kerralla.

Tuo meidän kaukkari poikien suhde on kyllä erikoinen. Täysin vapaana pihalla (ei tarhassa) ei tulla toimeen, mutta autossa seinän välissä ollessa (pystyy kyllä nenätysten haistelemaan) tullaan toimeen ja remmin päässäkin ollaan kavereita (jopa tappelun jälkeen). Yleensähän koira käyttäytyy kytkettynä aggressiivisesti, mutta vapaana on ystävällinen (mutta tähän varmaan taas pätee sama kuin moneen muuhunkin.. on koiria ja on laumanvartijakoiria).

Roopenkin kanssa on toko kentällä painettu ja taas alkaa jälkikin. Kyllä tuosta puupäästä ehkä vielä joskus saa kisakoiran väännettyä, kunhan nyt heinäkuussa päästään Sirpan kanssa paneutumaan muutamaan ongelma kohtaan. Yksi suuren suuri ongelma on et Roopea ei kiinnosta hakea kapulaa, kuin tasan tarkkaan niin kauan kuin sitä huvittaa ja se ei pidä kapulaa suussaan eli me pääsemme kiinni pito harjoituksia tekemään.

Karjaan näyttelykin lähestyy. Toivottavasti Yrjölä ei nyt peruisi tuloaan, kun ainakin vielä aikataulun mukaan arvostelee tervut.

Elokuussakin pitäisi lähteä taasen Tsäkurin sekä Roopen kanssa reissuun, kun on samana päivänä samalla suunnalla näyttely ja Pelastetaan koirat ry järjestämä varjo macth show. Toivottavasti tuolloin ei ole kovin kuuma et voi ottaa Tsäkurin mukaan ja pääsisi sen kanssa näyttäytymään Pk:laisille.

Iwankin pääsi tuossa viime viikonloppuna toimimaan maskottina. Oltiin suvi-illassa juottoporukassa ja Imppu oli mukana. Tosin sen pahimman hässäkän ajan herra sai olla autossa. Iwan löysi myös ihanan tytön suvi-illasta. Iwanin mielestä 2½ vuotias rotikka tyttö oli niiiin ihana ilmestys. Meinas olla remmit solmussa, kun herrasväki teki tuttavuutta.

Bobi se mennä köpöttelee ja köpöttelis vielä paremminkin, jos ei Roope olis aina sitä telomassa ja tönimässä. Bobin kun ei paranis tehdä äkkinäisiä liikkeitä jalkansa kanssa, mutta selitä se jääräpäiselle 12½ vuotiaalle herralle. Eilenkin taas Roope mennä kohelsi niin et Bobi tumpsahti pepulleen ja varmasti taas jalka sattui.

Mutta eipä täällä kai muuta ole tapahtunut.. palaillaan loppu viikosta astialle.