Siirry pääsisältöön

Jos raportoisi taas tekemsiä..

No eilen taas käytiin Eva tädin luona ottamassa kuurin viimeinen piikki. Samalla otettiin kipulääkkeitä jos sattuis tarviimaan.

Roopella on ollut tuska, kun joka paikassa o hyvälle tuoksuvia paketteja joihin ei saa koskea, mutta jos nyt kuitenkin vähän..!! No onnex on enään muutama yö jouluun ja sit saa poika avata omat pukettinsa..

Tuli tuossa muutama päivä sitten todettua, et jaksaa tuo vanha vaari vielä tuota junioria kouluttaa ja komentaa.. Nuori herra sai mielettömän hali hepulin pihalla. Roope hyppi ja koikki mun ympärillä ja minä yritin saada herran rauhottumaan tai siis en edes kunnolla ehtinyt kun vanha herra tuli ja piti läksytyksen, no Toope oli ihan maansa myyneen näköinen, mutta kun Bobi lähti pois niin sama riehuminen alkoi taas, ja taas Bobi tuli ja läksytti junioria..

No ei tässä kai mitään muuta.. On tuolla Roopella muuten toinenkin tuskan aihe.. Mun vaatteissa haisee juoksunen narttu.. Roope eilen illalla kosi täydellä innolla mun paidan hihaa, hieman täytyi tuota herraa toppuutella.