Siirry pääsisältöön

Söpöilyä juhannuksena - Pentukuume vaara!!

Nyt on Kassu isä pappa hoitanut velvollisuutensa ja käynyt katsastamassa millaisia riiviöitä on maailmaan saanut aikaiseksi.

Kassu se ei lapsosista paljoa perustunut... enemmän olisi kiinnostanut Vannin perään mennä. Vannia niinkään ei enään Kassun vetovoima vetänyt puoleensa.

Näin reilun neljän viikon ikäisenä lapsoset ensimmäisen kerran nähneenä, niin täytyy sanoa - ei hassumpia pakkauksia. Ensimmäisenä kiinnitin huomion mukavan tuntuisiin turkeihin ja väriin (poika on tällä hetkellä vaaleampi, kuin tyttö). Kiva nähdä millaisia pakkauksia näistä kasvaa, kun tällä hetkellä ainakin näyttäisi mukavasti perineen vanhempiensa hyviä puolia. Onko se sittenkin niin, että laatu korvaa määrän.
Luonteeltaan nämä ainakin olivat rauhallisempia, kuin Kassu 4 viikon iässä... tai no tytöltä kyllä löytyy luonnetta ja käyttääkin velipoikaa vinkulelunaan, kun oikein kunnolla kurmuuttaa.

Pidemmittä jorinoitta mennään itse asiaan eli pentukuume myrkytykseen.... tässä vaiheessa kannattaa jo sulkea kone, jos tuntee huonovointisuuttaa tai jotain muita kummia mielenyhtymiä.

Eli esittely vuorossa Gert ja Gerd eli tuttavallisemmin Pate ja Meri.


Turvaväli oli??

Ei millään joutais olla putsattavana.

Mikäs kumma uloke se oikein löyty?? Ai se on jalka.


Velipoika saa taas kyytiä, kun sisko plikka näyttää missä kaappi seisoo.
Tutkimusretkellä saattaa nälkä yllättää.

Hei etkö sä oo jo ihan tarpeeks kuvannu!


Vanni äitiysloma lookissaan.